Έτοιμη σάλτσα πικάντικη
Η πικάντικη γεύση που θα αγαπήσετε στην μακαρονάδα σας. Προτείνεται και στο μαγείρεμα.
Ντομάτα, καυτερή πιπεριά, ζάχαρη, αλάτι, κρεμμύδι, θυμάρι, ρίγανη, βασιλικός, μαϊντανός, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Βάρος | 360 g |
---|---|
Προμηθευτές | Αλμωπία |
Ποσότητα | 360g |
Σχετικά Προϊόντα
Στα εύπορα αστικά σπίτια της Κωνσταντινούπολης, ακόμη και ο τραχανάς έπρεπε να κρύβει μία ποικιλία από γεύσεις και αρώματα.Η Αγροζύμη αναβιώνει τη συνταγή του πολίτικου τραχανά, όπου το αλεύρι σκληρού σίτου ζυμώνεται με πολτό ντομάτας, κόκκινο πιπέρι και κρεμμύδι και στη συνέχεια το μείγμα αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες, για να διατηρηθούν αναλλοίωτα οι γεύσεις και τα αρώματα. Στη συνέχεια προσθέτουμε αποξηραμένο σπανάκι, πράσο, κρεμμύδι, βασιλικό, κόκκινο πιπέρι και μπούκοβο. Μυρωδιές και γεύση από την Πόλη, σ’ ένα πιάτο με μοναδική ένταση και βάθος.
Ένα προϊόν που συνδυάζει τον κλασικό τραχανά με τη βαθιά γήινη γεύση των μανιταριών πορτσίνι και την ιδιαιτερότητα του Κρόκου Κοζάνης. Αλεύρι σκληρού σίτου ζυμώνεται με νερό, μαύρο πιπέρι και κρόκο Κοζάνης. Στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και προστίθενται αποξηραμένα ελληνικά μανιτάρια πορτσίνι, αποξηραμένος μαϊντανός και ελάχιστη πατάτα.Έτσι η μανιταρόσουπα της Αγροζύμης περιέχει όλα τα υλικά,για να ετοιμάσετε σε λίγα λεπτά μία υπέροχη ζεστή σούπα. Αν την αλέσετε στο μπλέντερ, έχετε μία εντυπωσιακή βελουτέ μανιταρόσουπα.
Μπορεί ο τραχανάς να είναι τόσο γκουρμέ; Στην Αγροζύμη απαντάμε,ναι! Ζυμώνουμε αλεύρι σκληρού σίτου με νωπή κόκκινη κολοκύθα, ντομάτα, κρεμμύδι και κόκκινο πιπέρι. Αυτό το μοναδικό μείγμα το τρίβουμε στο κόσκινο και το αποξηραίνουμε προσεκτικά. Φτιάξτε πεντανόστιμες σούπες χωρίς να προσθέσετε επιπλέον υλικά και απολαύστε πλήρη γευστικά πιάτα, έτοιμα σε λίγα λεπτά. Μετατρέψτε την γαλλική κρεμμυδόσουπα σε τραχανόσουπα και σερβίρετέ την ως πρώτο πιάτο σ’ ένα επίσημο γεύμα.
Κλασικός χειροποίητος τραχανάς που κρύβει μέσα του όλη τη γεύση της παράδοσης. Αλεύρι σκληρού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γάλα,αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και στη συνέχεια τρίβεται σε κόσκινο.Μετατρέψτε τον σε γκουρμέ σούπα με ελάχιστες φλοίδες γραβιέρας και ψιλοκομμένο μαϊντανό.