Τσουκνιδόσουπα με Μανιτάρι – Η Σαμαρίνα
2,80€
Τα καλύτερα άλευρα της Θεσσαλικής γης. Ζυμωμένα με τον πολτό της τσουκνίδας γνωστή για τα διατροφικά της οφέλη*, με την προσθήκη αποξηραμένων λαχανικών και μπαχαρικών ώστε να αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση. Σε μόλις 12 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε τίποτα για την προετοιμασία της.
Η τσουκνιδόσουπα με μανιτάρι είναι μια έκρηξη βιταμινών και γεύσης, χαμηλή σε θερμίδες, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γευστική απόλαυση. Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα αλλά και για όσους νηστεύουν.
*Είναι βότανο στυπτικό, αποχρεμπτικό, τονωτικό, αντιφλεγμονώδη, αιμοστατικό, αντιανεμικό, αντιδιαβητικό και με διουρητικές ιδιότητες.
Συστατικά:
- τσουκνίδα σε πούδρα
- μανιτάρια
- μείγμα αποξηραμένων λαχανικών και μπαχαρικών
- αλεύρι
- αλάτι
Βάρος | 180 g |
---|---|
Προμηθευτές | Η Σαμαρίνα |
Ποσότητα | 180g |
Σχετικά Προϊόντα
Άλειμμα Αμυγδάλου & Σοκολάτα γάλακτος
Το συγκεκριμένο άλειμμα θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση και διατροφική αξία. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, ζάχαρη και συντηρητικά. Υγιεινό και γευστικό για όλες τις ώρες της ημέρας.Ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας φτιαγμένο από τον Αγαπητό.
Εξαντλημένο
Οι «βασίλισσες» των λαχανικών συναντώνται σε μια μοναδική αλοιφή
Ψημένη στα κάρβουνα, η πιπεριά Φλωρίνης δίνει ένταση και μια καπνιστή νότα στην πάπρικα, ενώ η μελιτζάνα χαρίζει την πλούσια, γλυκιά γεύση της σε μια λιχουδιά με πλούσια υφή και αξεπέραστη νοστιμιά.
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκόρδο, μαϊντανός και μπαχαρικά συμπληρώνουν την παραδοσιακή συνταγή για αυτή την πάπρικα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα που απογειώνει οποιοδήποτε σάντουιτς, συνοδεύει ψητά, τυριά και αλλαντικά, και φυσικά, καταναλώνεται σκέτη ως αλοιφή σε ζεστό ψωμί ή κριτσίνια.
Άλειμμα 5 καρπών & Σοκολάτα γάλακτος
Το συγκεκριμένο άλειμμα θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση και διατροφική αξία. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, ζάχαρη και συντηρητικά. Υγιεινό και γευστικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας φτιαγμένο από τον Αγαπητό.
Εξαντλημένο
Η γεύση της παράδοσης αναβιώνει μέσα σ’ ένα πιάτο. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι. Στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και τρίβεται σε κόσκινο, όπως τον παλιό καιρό.Κλασικός χειροποίητος τραχανάς με τη χαρακτηριστική οξύτητα του γιαουρτιού, γίνεται πεντανόστιμη παραδοσιακή σούπα, ή προστίθεται σε λαδερά φαγητά και τους χαρίζει τη βαθιά γήινη γεύση του εκλεκτού σιταριού.