Galaxy – Γαλαξίας
4,10€
Χειροποίητο σαπούνι με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και άρωμα φρεσκάδας.
Για πρόσωπο και σώμα.
Βάρος | 115 g |
---|---|
Προμηθευτές | Soaping Art |
Ποσότητα | 115g |
Σχετικά Προϊόντα
Η γεύση της παράδοσης αναβιώνει μέσα σ’ ένα πιάτο. Αλεύρι μαλακού σίτου από επιλεγμένα σιτάρια, ζυμώνεται με φρέσκο αγελαδινό γιαούρτι. Στη συνέχεια αποξηραίνεται σε φυσικές συνθήκες και τρίβεται σε κόσκινο, όπως τον παλιό καιρό.Κλασικός χειροποίητος τραχανάς με τη χαρακτηριστική οξύτητα του γιαουρτιού, γίνεται πεντανόστιμη παραδοσιακή σούπα, ή προστίθεται σε λαδερά φαγητά και τους χαρίζει τη βαθιά γήινη γεύση του εκλεκτού σιταριού.
Από την ελληνική γη κατευθείαν στο πιάτο σου
Κάπαρη ελιές καλαμών και φρέσκες ντομάτες δημιουργούν μια σάλτσα με μεσογειακό ταμπεραμέντο και ακαταμάχητη γεύση. Χωρίς συντηρητικά, ρυθμιστές οξύτητας, χρωστικές ή αρωματικές ύλες, αυτή η σάλτσα τομάτας με ελιά και κάπαρη θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη δοκιμή.
Ζέστανέ την για να συνοδεύσεις τα ζυμαρικά σου ή πρόσθεσέ την σε μαγειρευτά, λαδερά και κοκκινιστά και άσε τα αρώματα του θυμαριού, του σκόρδου και του μαϊντανού να δώσουν ακόμα περισσότερη νοστιμιά στα πιάτα σου.
Η γλύκα της ντομάτας συναντά την αψάδα της καυτερής πιπεριάς
Και το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια μελωμένη σάλτσα με πυκνή υφή και πικάντικη επίγευση. Η σάλτσα τομάτας πικάντικη παρασκευάζεται με αγνά υλικά από τον κάμπο της Πέλλας, δεν περιέχει συντηρητικά και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των καυτερών και έντονων γεύσεων.
Είναι έτοιμη για χρήση, αρκεί μόνο ένα γρήγορο ζέσταμα για να συνοδεύσει τα ζυμαρικά ή την πίτσα σου. Μπορείς ακόμη να την προσθέσεις σε λαδερά, μαγειρευτά και κοκκινιστά, καθώς και σε σαγανάκι ή μπρουσκέτες.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική χωριάτικη γεύση
Γλυκές ντομάτες από ντόπιους παραγωγούς της Πέλλας, κρεμμύδι και μυρωδικά μαγειρεύονται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή και έρχονται να ξυπνήσουν τις παιδικές σου αναμνήσεις από το χωριό με την απλή αλλά ακαταμάχητη γεύση τους.
Η σάλτσα τομάτας χωριάτικη παρασκευάζεται σε σύγχρονες μονάδες με μεράκι και προσοχή ώστε να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα, τη νοστιμιά και την υφή της ακόμα και μετά το άνοιγμα. Ταιριάζει σε λαδερά, κοκκινιστά και όσπρια, αλλά και σε πίτσες και ζυμαρικά