Δενδρολίβανο
1,70€
Το δενδρολίβανο είναι ένα ευρέως διαδεδομένο βότανο της Ελληνικής φύσης. Χρησιμοποιήστε δενδρολίβανο στο μαγείρεμα και αρωματίστε πατάτες, κρέας, λαχανικά, σούπες και θαλασσινά. Χρησιμοποιήστε το επίσης στα γλυκά κουταλιού. Επίσης βράστε το δενδρολίβανο ως ρόφημα. Εκτός από το χαρακτηριστικό του άρωμα και την γεύση του, το δενδρολίβανο είναι επίσης γνωστό για την θεραπευτική του ιδιότητα στην ανθρώπινη υγεία, μιας και αποτελεί ένα φυσικό αντισηπτικό.
Βάρος | 70 g |
---|---|
Προμηθευτές | DIOSCURIDES |
Ποσότητα | 70g |
Σχετικά Προϊόντα
Φράουλα & βαλσάμικο – ο πιο ακαταμάχητος γλυκόξινος συνδυασμός
Ποιος είπε πως η φράουλα χρησιμοποιείται μόνο στα γλυκά; Αυτό το μοναδικό vegan chutney φράουλα με βαλσάμικο παρουσιάζει το αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο σε μια γευστική αλμυρή εκδοχή που θα γίνει η αγαπημένη σου νοστιμιά.
Με ιδιαίτερη και γλυκόξινη γεύση, το chutney φράουλας με βαλσάμικο είναι εξαιρετική επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών, ενώ απογειώνει ψητά κρεατικά, ιδιαίτερα χοιρινό και κυνήγι. Μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις και ως dressing για να δώσεις έξτρα γεύση στις σαλάτες σου.
Άλειμμα Φουντουκιού & Σοκολάτα γάλακτος
Το συγκεκριμένο άλειμμα θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση και διατροφική αξία. Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, ζάχαρη και συντηρητικά. Υγιεινό και γευστικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας φτιαγμένο από τον Αγαπητό.
Εξαντλημένο
Ο απόλυτος μεσογειακός συνδυασμός
Μερικά από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της ελληνικής γης, πράσινες ελιές και πιπεριά Φλωρίνης, συνδυάζονται και δημιουργούν ένα απολαυστικό πατέ με πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Η καπνιστή γλύκα της ψητής πιπεριάς Φλωρίνης εξισορροπεί την έντονη γεύση της ελιάς, προσφέροντας ένα απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα. Το πατέ πράσινης ελιάς με πιπεριά Φλωρίνης ταιριάζει υπέροχα με τυριά και παξιμάδια, ενώ δίνει έξτρα γεύση σε σάντουιτς, σνακ και αλμυρές παρασκευές. Φυσικά, καταναλώνεται ευχάριστα και σκέτο ως ντιπ.
Έντονο χρώμα, πλούσιο άρωμα, ακαταμάχητη γεύση
Μοναδικά δαμάσκηνα από τον κάμπο της Πέλλας αναμειγνύονται με εκλεκτά υλικά ώστε να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό άλειμμα που θα απογειώσει γλυκές και αλμυρές παρασκευές, ενώ κανείς δεν θα σε αδικήσει αν προτιμάς να το απολαμβάνεις κατευθείαν από το βάζο.
Η ζάχαρη αντικαθίσταται από χυμό σταφυλιού για μια πιο υγιεινή εναλλακτική που συνοδεύει τυριά και αλλαντικά, χρησιμοποιείται σε σάλτσες για πουλερικά, ψητά και κυνήγια και δίνει χαρακτήρα σε dressing σαλάτας. Άλειψε μια πλούσια στρώση από το άλειμμα δαμάσκηνο σε ζεστό ψωμί και απόλαυσε το αγαπημένο φρούτο στην πιο νόστιμη εκδοχή του.